AUTOTALLINOVET JA NOSTO-OVET Lahti, Kouvola, Kotka, Porvoo, Heinola ja lähialueet

Rooswest Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita Mesvac Hörmann-autotallinovia / autotallin nosto-ovia alueella Lahti, Kouvola, Kotka, Porvoo, Heinola ja lähialueet. 

Ota huomioon ennen ovien tilaamista nämä seikat:

· Selvitä kuntasi rakennusvalvojalta, onko uusien ovien suhteen vaatimuksia.
· Ota selville oviaukon mitat. Vakiokoko on yleensä edullisempi. Yleisin autotallinoven koko on 2500x2125m.
· Haluatko oven ikkunoilla ja/tai käyntiovella.
· Millainen aukaisumenetelmä on tarpeen.
· Jos tallia käytetään esimerkiksi ympärivuotisena askartelutilana, oveksi kannattaa valita hyvin eristetty malli.

VANHAN AUTOTALLIN OVEN VAIHTO UUTEEN:

Vanhan autotallin ulkonäkö kohenee huomattavasti autotallin ovea vaihtamalla. Oven vaihto onnistuu periaatteessa kätevältä tekijältä itsekin, mutta monessa kohteessa se kuitenkin vaatii ammattilaisen asennuksen. Vanhan autotallin oven vaihto voi tulla ajankohtaiseksi myös auton vaihdon jälkeen. Jos autotallilla alkaa olla jo ikää, voi oviaukko olla liian kapea nykyajan autoille ja autotalliin ajo muuttua siten hankalaksi. Leveästä ovesta mahtuu kokematonkin kuski.

Yleisin autotallinoven leveys on 2500 mm. Oven vaihtoa varten autotallista mitataan oviaukon leveys ja korkeus sekä autotallin huonekorkeus. Käyttäessäsi mittauspalveluamme saat varmasti oikean kokoisen autotallinoven.

AUTOTALLIN OVI UUDISKOHTEESEEN:

Autotallinovet ovat tärkeä osa koko kiinteistön julkisivua ja toimivuutta ajatellen. Ovien tahdotaan olevan tyylikkyyttä ja ajattoman kauniita. Kauttamme saat oven, joka täyttää varmasti vaatimuksesi. Ovien pintakuvioinneista löytyy vaihtoehtoja ja löydämme varmasti teille sopivan ovityylin. Klassista kauneutta vaativat kohteet ovat yleensä valinneet peilikuvioinnin ja uudet modernit kohteet puolestaan uritetun oven. Autamme autotallinoven valinnassa mielellämme.

AUTOTALLINOVEN VAIHDON JÄLKEEN:

Kun autotallin ovi / nosto-ovi on vaihdettu, tarkista ovien toiminta ja turvallisuus ainakin pari kertaa vuodessa. Säännöllinen voitelu takaa ovien toiminnan moitteettomasti. Tarkista myös lukitukset ja ulkopinta säännöllisesti.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT AUTOTALLINOVET ALUEELLA LAHTI, KOUVOLA, KOTKA, Porvoo, Heinola, JA LÄHIALUEET 

Laadukas nosto-ovi / autotallin ovi alueella Kotka, Kouvola, Lahti, Porvoo, Heinola, Orimattila, Nastola, Askola, Valkeala, Koria, Anjalankoski, Hamina, Ruosinpyhtää, Loviisa ja lähialueet.