Automatiikka ovissa ja porteissa lisää mukavuutta

Rooswestin kautta saat tilattua myös lisävarusteet oviin ja portteihin asennettuina. Useimpiin ovimalleihin automatiikan voi tarpeen tullen asentaa myös jälkikäteen. Tämä kannattaa varmistaa, mikäli jättää hankinnan myöhemmin pohdittavaksi. Tarjoamme autotallien ovien automatiikka-asennuksia Lahti, Kouvola, Kotka, Porvoo, Heinola ja lähialueet. 

Ovikoneistolla ja kauko-ohjaimella vaivatonta liikkumista:

Lähes kaikkiin oviin on saatavilla kauko-ohjaimella toimiva oven avaava ja sulkeva ovikoneisto. Oven käyttö on mahdollista suorittaa myös koodinäppäimistöllä. Tällöin oven käyttämiseksi ei tarvitse kuljettaa avaimia mukanaan, mikä helpottaa ja nopeuttaa käyttöä merkittävästi.

Autotallinoven vaihto onnistuu periaatteessa näppärältä tekijältä itseltäänkin, mutta kannattaa kuitenkin tiedustella asennuspalvelun hintaa ovea tilatessasi. Jos ongelmia ilmaantuu, ei tule kiistaa siitä, onko niiden syynä ollut ostajan taitamaton asennustyö vai kuuluuko vika asennuksen takuun piiriin. Vanhan oven purkamisessakin on omat niksinsä. Esimerkiksi vanhan kippioven jousien kanssa tulee olla erityisen varovainen. Usein on järkevintä yhdistää vanhan oven purku ja purkujätteiden poisvienti samaan pakettiin uuden oven asennuksen kanssa.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT AUTOTALLINOVIEN automatiikka alueella Lahti, Kouvola, Kotka, Porvoo, Heinola, , Heinola, ja lähialueet. 

Nosto-ovien ja autotallin ovien oviautomatiikka alueella Kotka, Kouvola, Lahti, Porvoo, Heinola, Orimattila, Nastola, Askola, Valkeala, Koria, Anjalankoski, Hamina, Ruosinpyhtää, Loviisa ja lähialueet.